Om Pål

Kommunikator Pål Pedersen
Pål Pedersen

Pål Pedersen bor i Porsgrunn med kona Hege og parets 3 barn,

I mer enn 20 år har Pål arbeidet som kommunikator over store deler av verden, og har lært å tilpasse seg ulike mennesker, bedrifter og kulturer.

Hans drivkraft er kjærlighet til mennesker og et ønske om at de skal lykkes i alt de tar seg fore å gjøre. Alle mennesker har en «gave» og hemmeligheten er å få den frem og stimulere den til å blomstre.

Pål kjennetegnes på sin evne til å kommunisere solid undervisning på en lettfattelig måte. Hans humoristiske og positive stil gjør at kurset blir en positiv opplevelse. Han har en optimistisk tilnærming til problemer og utfordringer, som gjør ham til en verdifull hjelp ved konflikthåndtering på arbeidsplassen og han er en kunnskapsrik sparringspartner når bedriften skal ta nye steg.

Pål Pedersen arbeider med Persolog Personprofil
Pål Pedersen

Det er viktig for Pål at din bedrift både får en god opplevelse av kurset eller foredraget og at du sitter igjen med verktøy som virkelig skaper resultater på lang sikt.

Pål har over 20 års erfaring med bruk av Disk som arbeidsverktøy ved levering av kurs innen salg, ledelse og teamarbeid.

Pål er sertifisert konsulent hos Persolog Norge.

Kontakt meg, trykk her