Referanser

Attester:

Pål Pedersens kommunikasjonskurs motiverer våre ansatte og øker bevisstheten om at vi alle er selgere. Det øker teamfølelsen, jobbtrivselen og bedrer bedriftens resultater. Pål gjør kurset engasjerende og poengene sitter godt. Han har god innsikt og lang erfaring og her får en liten bedrift som vår mulighet til å ha et event som normalt er forbeholdt store bedrifter og organisasjoner. Vi anbefaler kurset på det varmeste. Dere vil bli imponert!

Meditek as

Vi har også benyttet Pål Pedersen sin DISK analyse ved ansettelser. Det gir unik innsikt i personers personlighet, handlingsmønstre og er et uvurderlig verktøy i jakten på «den rette» personen for en stilling. Testen gir et solid grunnlag for intervjuer, og for god vurdering av aktuelle kandidater.  Vi har også benyttet testen innad i bedriften.  Den forenkler HR arbeidet en hel del. DISK analysen gir oss muligheten til å gå i dialog med de ansatte, tilpasse deres arbeidsoppgaver, dempe konflikter og bistår i effektivisering av organisasjonen.  Det er slikt som vil synes på bunnlinjen.

Cato S. Kolstad CEO – Meditek medisinsk utstyr as

 

Ekstralys

Jeg har brukt Pål flere ganger som kursholder, og han har en fantastisk evne til å levere interessante og relevante kurs på en morsom og lærerik måte.  Han besitter mye forretnings kunnskap, som jeg gjerne skulle høstet mer av.

Karl Richard Dybvik  Daglig leder – Ekstralys as

 

Kiwi

Pål viser til gode egenskaper ved utvelgelse og intervju prosesser.  Han har gode evner til både å sette seg inn i vår bransje og til å se hvilke kvaliteter som trengs, både menneskelig og faglig. Pål er en god sammarbeidspartner i ansettelsesprosesser.

Jan Erik Fosse  Distriktssjef KIWI

 

Marita Stiftelsen

Kurset som Pål Hadde for Maritastiftelsens  ansatte var ikke bare inspirerende og lærerikt – Det var morsomt også!  Anbefales til alle som har behov for en positiv innputt i bedriften eller i organisasjonen.

Leiv O. Holstad  Generalsekretær Maritastiftelsen