Kommunikasjonskurs for par

I noen tilfeller er det en dårlig og en bra person i et forhold som går i stykker, men erfaringsmessig er det for det meste to bra mennesker som ikke får det til, og veldig ofte er det kommunikasjonen som er grunnen. Enten er det dårlig kommunikasjon, eller så er det manglende kommunikasjon.

Vårt kommunikasjonskurs for par er ikke et vanlig ekteskapskurs, det er et kurs hvor fokuset er på at vi som ulike mennesker kommuniserer på ulike måter.

Før vi møtes får begge en e-post hvor der begge besvarer noen spørsmål til en adferdsanalyse. Her kan man ikke gjøre feil, det er bare en kartlegging av hvem du er. Denne besvarelsen vil du få utdelt på kurset. Den er også konfidensiell, det er bare du og din partner som ser denne.

Det er ellers ingen deling i plenum eller gruppeoppgaver på kurset. Vi legger vekt på at dette er en prosess dere går igjennom i sammen.

Kurset går over tre kvelder, eller tre sesjoner. Dette kan tilpasses ut ifra settingen. Mye av fokuset er forståelse av egen adferd og kommunikasjon, og hvordan den passer inn i sammen med min partner. Målet er at dere reiser hjem sammen med en bedre forståelse av hverandre og med noen verktøy som vil gjøre veien videre i sammen mindre konfliktfylt.

Dette er ikke et kurs for par som er i krise, men heller par som vil kvalitetssikre forholdet. Investere i at forutsettingene for at dere skal holde sammen er til stede. Perfekt gave til noen som skal gifte seg eller bestemmer seg for å flytte sammen.

Kontakt for info: