Om Pål

Pål har over 35 års erfaring fra organisasjon og næringsliv i Norge, i tillegg til internasjonal erfaring.

Rollene har i hovedsak vært innen kommunikasjon, markedsføring og salg. Som selger og kommunikator har Pål vært innom mange spennende bransjer innen vare og tjenestesalg, i tillegg til organisasjonsarbeid.

Gjennom flere år som kursleder og kommunikator for større og mindre grupper, har Pål opparbeidet seg en solid erfaring og kompetanse for mennesker som av ulike grunner ønsker forandring i sin nåværende situasjon. Fra enkeltindivider og par som behøver en dytt i riktig retning, eller bare en prat for å lufte tanker. Til selgere og ledere innen næringslivet som har behov for å ta noen nye steg, få teamet til å skape resultater, eller rett og slett å skape en bedre kultur på arbeidsplassen.

Pål er sertifisert i bruk av Persolog personfaktormodell, og har levert kurs- og coachingtjenester for en rekke ulike selskaper. Hovedsakelig innen salg, motivasjon og personlig utvikling. Pål sine kurs og foredrag preges ofte av humor og energi, fundamentert på en solid fagkompetanse. Kunnskap mottas bedre med en dose latter.