Om Pål

Pål har over 35 års erfaring fra norsk næringsliv og organisasjoner, i tillegg til sitt internasjonale engasjement. Han har hovedsakelig jobbet innen kommunikasjon, markedsføring og salg, og har et bredt spekter av erfaringer innenfor både produkt- og tjenestesalg, samt organisasjonsarbeid.

Gjennom årene har Pål fungert som kursleder og kommunikator for både store og små grupper, og har gjennom dette opparbeidet seg en solid kompetanse for å hjelpe mennesker med å oppnå ønskede endringer i sine livssituasjoner. Han har erfaring med individuelle kunder, par og grupper som trenger veiledning, motivasjon eller bare noen å snakke med. Han har også jobbet med ledere og selgere i næringslivet, bistående dem med å ta nye steg, oppnå bedre resultater, og skape en positiv kultur på arbeidsplassen.

Pål er sertifisert i Persolog personfaktormodellen og har levert kurs- og coachingtjenester for ulike selskaper, primært innen salg, motivasjon og personlig utvikling. Han er kjent for å tilføre sine kurs og foredrag en energisk og humoristisk tone, samtidig som de er basert på solid fagkompetanse. Pål tror på at kunnskap mottas bedre når det serveres med en dose latter.