Persolog personfaktormodell

persolog personmodell

Vi bruker Persolog personfaktormodell som utgangspunkt, hvor man får en forståelse av egen adferd og hvordan man kan oppfattes av andre. Med dette i bagasjen har man et mye bedre utgangspunkt for videre arbeid med sin egen utvikling, og man kan tilpasse sin kommunikasjon med andre slik at man oppnår ønskede resultater.

Kommunikasjonskurs for par
Dette er for par som vil investere i forholdet sitt. Her får du en forståelse av egen adferd, og hvordan du kan oppfattes av partneren sin. Det eneste som kommer automatisk er et dårlig forhold. Et godt forhold må du investere i. Her får du en forståelse av deg selv og din kjære, i tillegg til at man får noen gode verktøy å ha med seg i hverdagen. Undervisningen foregår i sal hvor hvert par sitter sammen, det er ikke lagt opp til gruppearbeid, og man behøver heller ikke å si noe hvis man ikke ønsker.

Ansettelser
Ansettelser er den viktigste og noen ganger dyreste investeringen for en bedrift eller organisasjon. I stedet for å sette bort hele prosessen til et dyrt selskap, er vi heller med som en sidekick og hjelper dere i prosessen. Dere velger selv hvor tett oppfølging dere ønsker underveis. Vi har prosesser for å definere hva bedriften behøver, og verktøy for å finne den rette kandidaten.

Teamtrening
Når en gruppe mennesker går fra å være en gruppe til et team oppstår det synergier som skaper gode resultater. Når ulikheter blir sett på som ressurser i stedet for irritasjonsmomenter begynner kraften i teamet å ta plass. Team som skaper resultater gir gode arbeidsplasser og kollegaer blir inspirasjonskilder for hverandre.

Paranalyse med samtale
Man kan få paranalyse og samtale sammen med meg. Da møtes vi en eller flere ganger. Begge tar analysen og sammen snakker vi om parforholdet. Dette kan gjøres i deres hjem eller via nett.

Personlig analyse med samtale
Passer for deg som vil ta noen nye steg i livet. Kjenner du at du står fast, kanskje du vurderer å bytte jobb, eller ønsker å skape bedre resultater i det arbeidet du har? Har du relasjonelle kommunikasjonsutfordringer? Noen ganger hjelper det å snakke med noen som ser ting fra en annen vinkel, og i tillegg har taushetsplikt.

I tillegg leverer jeg det meste av kommunikasjons- og salgstjenester.
Føler du at du ikke har behov for et helt kurs, så bidrar jeg gjerne med mer “hands on” hjelp, for eksempel ved salgsmesser eller kampanjer. Jeg holder foredrag og arrangerer konferanser i personlig utvikling.
Ta kontakt så finner vi den løsningen som passer best for deg og din bedrift.